Naš način djelovanja

Puratos čarolija

Gdje god da radimo, zbližimo se s ljudima.

Trudimo se razumjeti kulturu zemlje i njihov jedinstveni način obavljanja stvari. To je iz dva razloga: da bismo bolje služili kupcima u tim zemljama, ali i da se uključimo kako bismo mogli dijeliti i slaviti tu kulturu lokalno i globalno.

S raznolikošću kombiniramo dosljednost: dijelimo iste vrijednosti i razvili smo zajednički način djelovanja globalno - nazivamo ga "Puratos čarolija". Sve dolazi iz našeg iskustva rada u različitim kulturama s najboljim pekarima, slastičarima i čokolatijerima.

Inspiracija & inovacija

Za sve s kojima radimo, želimo biti izvor novih ideja i samopouzdanja. Smatramo da ljudi sve više očekuju veće standarde u hrani - standarde kvalitete i nadahnuća. Stoga surađujemo s našim kupcima kao pouzdanim partnerima u inovacijama kako bismo ispunili ta očekivanja. Naš pristup temelji se na šest osnovnih Puratosovnih vrijednosti, detaljno opisanih u nastavku. 

Timski duh

Timski duh

Timski duh važan je dio našeg poslovanja. Vjerujemo da cjelina premašuje zbroj dijelova. Pojednostavljeno, zajedničkim radom možemo postići više i zabaviti se.

Strast

Strast

S velikom strašću pomažemo našim kupcima da razvijaju svoje poslovanje kroz nove ideje. S velikom strašću stvaramo radno okruženje koje potiče ljude na razvoj i nagrađuje njihov entuzijazam povjerenjem i podrškom.

Etičnost

Etičnost

U svemu što radimo, etika pokreće naše odluke. Biti vjerni svojoj savjesti, održavajući svoje profesionalne standarde, poštujući svoje obveze i osiguravajući apsolutnu sigurnost hrane.

Odvažnost

Odvažnost

Strast ne može funkcionirati bez hrabrosti. Iskorištavanje prilika zahtjeva određenu dozu hrabrosti: nikada se ne bojte iskušati nove stvari.

Kvaliteta

Kvaliteta

Dobivanje dobrih rezultata iz prvog pokušaja, svaki put - i uvijek u potrazi za poboljšanjem. Ne postoji bolji izraz naše svakodnevne težnje za kvalitetom.

Vizija

Vizija

Za inovacije potrebna je vizija. Vizija koja će se temeljiti na iskustvu. Vizija koja će željno tražiti nove horizonte i pomoći našim kupcima da se pripreme za promjenjivu budućnost.

Naša organizacija

Istražite više o Puratosu, globalnoj organizaciji usmjerenoj na kupca i blisko povezanoj obiteljskoj tvrtki.

Discover

Inovacije

Inovacija je naša najveća vrijednost i naša jedinstvena prodajna točaka što se potvrđuje kada se osvrnete na našu bogatu povijest.

Discover