Make a twist of the 2 pcs of 50g. Place in “big mac’ baking tray.
Place the smaller ball in the centre.
Final fermentation
±60 min. at 30°C and 85% R.H.
Before baking
Brush with Sunset Glaze
Oven temperature
220°C top, 220°C bottom
Baking time
±15 min.
TIPS & TRICKS
If using instant yeast; divide the amount in 3.
After cooling; sprinkle icing sugar and pipe Cremfil Silk from the bottom in the centre and decorate with Carat Coverlux CT egg.
Otkrijte
Povezani recepti
Select package
Dodano u korpu
Proizvod has been added to your cart
Dobrodošli u Puratos
Naša stranica koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici, prepoznali ponovljene posjete i preferencije, kao i za mjerenje i analizu prometa. Da biste saznali više o kolačićima, uključujući i kako ih onemogućiti, pogledajte našu politiku kolačića. Klikom na "Prihvaćam sve kolačiće" pristajete na upotrebu svih kolačića.