Make a twist of the 2 pcs of 50g. Place in “big mac’ baking tray.
Place the smaller ball in the centre.
Final fermentation
±60 min. at 30°C and 85% R.H.
Before baking
Brush with Sunset Glaze
Oven temperature
220°C top, 220°C bottom
Baking time
±15 min.
TIPS & TRICKS
If using instant yeast; divide the amount in 3.
After cooling; sprinkle icing sugar and pipe Cremfil Silk from the bottom in the centre and decorate with Carat Coverlux CT egg.
Otkrijte
Povezani recepti
Select package
Added to cart
Proizvod has been added to your cart
Dobrodošli u Puratos
Naša stranica koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici, prepoznali ponovljene posjete i preferencije, kao i za mjerenje i analizu prometa. Da biste saznali više o kolačićima, uključujući i kako ih onemogućiti, pogledajte našu politiku kolačića. Klikom na "Prihvaćam sve kolačiće" pristajete na upotrebu svih kolačića.