Centar za industrijsko slastičarstvo

Centar izvrsnosti

U Puratosu je jasno i očito da industrijski kupci imaju vrlo različite potrebe od obrtnika, restorana i supermarketa. Zbog toga su osnovani Centri za industrijsko slastičarstvo (Industrial Patisserie Competence Centers - IPCC). Centri nude proizvođačima industrijskih slastica potpuno opremljene ispitne centre posvećene tehnološkim inovacijama i optimizaciji procesa.

Istraživanje

Jedan od naših glavnih fokusa u IPCC-u je istraživanje. Uvijek nastojimo biti ažurni s najnovijim slastičarskim trendovima te ulažemo mnogo vremena i energije provodeći revolucionarna istraživanja slastičarskih sastojaka, interakcija, procesa - i zajedno s proizvođačima opreme - tehnologija. Kao rezultat toga, posjetitelji IPCC-a raspolažu bogatstvom stručnog znanja. 

Razvoj

U IPCC-u je ključna suradnja s našim kupcem. Ova kombinirana stručnost omogućuje razvoj novih gotovih proizvoda i koncepata, otkrivanje novih sastojaka i razmišljanje o tome kako optimizirati njihove proizvodne linije. Naši najsuvremeniji objekti također omogućavaju kupcima da isprobaju potencijalna rješenja u testnom okruženju prije nego što ih usvoje na vlastite proizvodne linije. 

Trening

IPCC-i pružaju savršeno okruženje za osposobljavanje na industrijskoj proizvodnoj liniji. Ponoseći se nizom pilot opreme smještene u realističnom proizvodnom okruženju, IPPC nude kupcima i pridruženim tvrtkama priliku da treniraju na najkorisniji mogući način. 

Podrška

IPCC-ove podržava globalni tim tehničkih i istraživačko-razvojnih menadžera i savjetnika koji su stručnjaci za industrijsku primjenu i procese.  Ne samo da pružaju visoku razinu stručnog znanja u našim prostorijama, već posjećuju i naše klijente u njihovim proizvodnim prostorima kako bi im osigurali da imaju vodeću podršku na vlastitim proizvodnim linijama. 

Ako želite saznati više informacija o centrima za industrijsko slastičarstvo, posjetite našu kontakt stranicu